ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ηλέκτρα στο Κρανίδι υπό την επιμέλεια του Κώστα Γεωργουσόπουλου

O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ανεβάζει την ετήσια θεατρική του παραγωγή που αφορά την ενασχόλησή του με το αρχαίο δράμα και που εντάσσεται ως προ-φεστιβαλική εκδήλωση στο 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό που διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ” (υπαίθρια σκηνή) στο Κρανίδι.

Η “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή παρουσιάζεται υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του διακεκριμένου καθηγητή και κριτικού θεάτρου, Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Παραστάσεις θα δοθούν τον Ιούλιο (24/7, 25/7, 26/7, 27/7) και τον Αύγουστο (1/8, 2/8), στις 9 μμ. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.

Ο Θ.Ο.Ε. προσέρχεται πάλι πιστά στο ραντεβού του με το αρχαίο δράμα, με το δέος και το σεβασμό που του αρμόζει. Γι αυτό, αφήνεται στα χέρια ικανών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Και φέτος λοιπόν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη σκηνοθεσία και την προσαρμογή του κειμένου έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Πασσάς, ενώ την κινησιολογία η Μαργαρίτα Τρίκκα, τη μουσική ο Λόλεκ και τους φωτισμούς ο Ίων Ξυπολιάς. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που αποδέχτηκαν και πάλι τόσο πρόθυμα το κάλεσμά μας.

Το κύριο μέρος του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου ‘Ερμηνείες στην Ερμιονίδα’ με τις επαγγελματικές παραστάσεις και την παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων του ελληνικού θεάτρου θα πραγματοποιηθεί το β’ 15νθήμερο του Αυγούστου.

 

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι κρατήσεις είναι υποχρεωτικές και θα γίνονται αποκλειστικά τηλεφωνικά.

Για τις παραστάσεις καθώς και το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου ‘Ερμηνείες στην Ερμιονίδα’ που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ.

Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο προφίλ του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο facebook 

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6986982224.

ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης):
ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Δημήτρης Ι. Σίδερης
ΟΡΕΣΤΗΣ: Δημήτρης Στρίγκος
ΠΥΛΑΔΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγέλης
ΗΛΕΚΤΡΑ: Βίκυ Παπάζογλου
ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: Ιωάννα Μέξη
ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ: Tέτα Ντουνέτα
ΑΙΓΙΣΘΟΣ: Κώστας Πεντεδέκας
XOΡΟΣ: Κική Αυλωνίτου-Πέλλα, Mαρίνα Μπαρμπαρή, Ηρώ Σαρδελή, Τζένη Σκλαβούνου