ΠολιτικήΑρχείο

Toμ Χανκς και Κυριάκος Μητσοτάκης παρεούλα στην Αντίπαρο

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχε, το Σάββατο, το πρωθυπουργικό ζεύγος με το ζεύγος Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και οι τέσσερις ενώ το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον, επιδεικνύει τα ελληνικά τους διαβατήρια, καθώς πρόσφατα πολιτογραφήθηκαν Έλληνες τιμητικά.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός και η παραγωγός σύζυγός του υποδέχτηκαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην εξοχική τους κατοικία στην Αντίπαρο, όπου και δείπνησαν μαζί. Κατά την διάρκεια του γεύματος (την επιλογή του άκρως ελληνικού μενού είχε κάνει η Ρίτα Γουίλσον) ο Ελληνας πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε προτείνοντάς τους ταυτόχρονα δράσεις που προωθούν και προβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Σήμερα ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του αποχωρούν από το νησί προκειμένου να μεταβούν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν το βράδυ την παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση αναγνώριση του Ελληνα πρωθυπουργού, σε διακεκριμένο ξένο που αποδεικνύει τα φιλελληνικά του αισθήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σύντομα ο Ελληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί και θα τιμήσει και την συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.