ΡεπορτάζΑρχείο

Άγιο είχαν στην Αργολίδα: Καραμπόλα και μετωπική με τέσσερα αυτοκίνητα στη Δαλαμανάρα

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Άργους – Ναυπλίου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 29/7, όταν μετά από καραμπόλα τριών οχημάτων, προκλήθηκε μετωπική με τέταρτο όχημα στο ύψος της Δαλαμανάρας.

Από το τροχαίο ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχουν κάτι το σοβαρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Ναύπλιο, επιχείρησε να μπει σε κατάστημα που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα. Την ώρα που το πρώτο αυτοκίνητο σταμάτησε για να στρίψει, ο οδηγός που βρισκόταν από πίσω του σταμάτησε απότομα για να μην πέσει πάνω του και τότε χτυπήθηκε από τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα. Τότε συνέβη μετωπική σύγκρουση με όχημα που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα, από Ναύπλιο προς Άργος.

Συνέπεια της μετωπικής ήταν να υποστούν σοβαρές ζημιές κάποια από τα εμπλεκόμενα οχήματα στο τροχαίο και να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα στον αυχένα.

Την ίδια στιγμή τυχερός που δεν έπαθε κάτι σοβαρό δηλώνει ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ο οποίος παράλληλα περιγράφει το τι συνέβη και πως το βίωσε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φώτο & Video: argolidatv.gr