ΕργασίαΑρχείο

Προσλήψεις 100 συνοριοφυλάκων στην Κόρινθο!

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 480 ιδιωτών (ανδρών – γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 480 συνοριοφυλάκων. Από 100 θα προσληφθούν στους Ακριτικούς νομούς της Δράμας και της Ξάνθης. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ακόμα 100 συνοριοφύλακες θα προσληφθούν στην Κόρινθο και 180 στην Αθήνα!

Για την Αττική σύμφωνα με πληροφορίες οι προσληφθέντες θα ενισχύσουν την διεύθυνση Αλλοδαπών. Σε ότι αφορά την Πελοπόννησο το αντικείμενο εργασίας πιθανότατα έχει να κάνει με την στελέχωση υπαρχουσών ή μελλοντικών δομών φιλοξενίας μεταναστών.

Δείτε την προκήρυξη.

Εκτος από την παραπάνω προκήρυξη τρέχει και δεύτερη που αφορά την πρόσληψη 266 συνοριοφυλάκων στις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου (Δείτε την εδώ).

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και για τις δύο προκηρύξεις λήγει στις 28 Αυγούστου ενώ οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους (γεννήθηκαν από 1-1-1992 και μετά).