ΑθλητισμόςΑρχείο

Τεστ κορωνοϊού σε όλη την ομάδα του Πανναυπλιακού μετά το θετικό ασυμπτωματικό κρούσμα

Δείγματα από όλα τα μέλη της ομάδας του Πανναυπλιακού πάρθηκαν από την Κινητή Ομάδα Μονάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Αργολίδας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχουν εκτεθεί στον κορωνοϊό και άλλοι στο σωματείο, μετά το θετικό κρούσμα που διαπιστώθηκε σε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι έλεγχοι γίνονται στα πλαίσια της ιχνηλάτησης επαφών προκειμένου να προληφθεί πιθανή ανεξέλεγκτη διασπορά στην κοινότητα. Ο προσβληθέντας από τον ιό δεν παρουσιάζει συμπτώματα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Την ίδια στιγμή με απόφαση του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κλείνει το ΔΑΚ Ναυπλίου για αύριο και μέχρι νεωτέρας, προκειμένου να γίνει απολύμανση και τεστ στους εργαζόμενους του σταδίου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Πανναυπλιακός:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας βρέθηκε θετικός στο Covid-19, ο οποίος έχει υπάρξει ασυμτωματικός.

Άμεσα και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, το Νοσοκομείο Ναυπλίου – τον κο Βασιλόπουλο και τέλος, την Κινητή Ομάδα Μονάδων Υγείας – με επόπτριες την κα Νέλλα και την κα Βόσσου, λήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα και πάρθηκαν δείγματα από όλα τα μέλη του σωματείου (Διοίκηση – Προπονητές – Αθλητές – Φροντιστές).

Κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας με το Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Κωστούρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, κα Ράλλη, αναστέλλεται η λειτουργία του Σταδίου, καθώς και οι προπονήσεις της ομάδας, μέχρι νεωτέρας.

Ευχαριστούμε παρά πολύ όλους τους εμπλεκόμενους και πάλι για την άμεση βοήθεια τους».

Ταχτσίδης: Πώς έφτασε ο κορωνοϊός στον Πανναυπλιακό. Σταματούν οι προπονήσεις (Podcast)