ΑθλητισμόςΑρχείο

Κορωνοϊός και στον πρόεδρο του Πανναυπλιακού: Τι προτρέπει ο Ε. Ταχτσίδης μέσω faceboook

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού Ευάγγελος Ταχτσίδης, όπως ο ίδιος ενημέρωσε πριν από λίγο μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

Ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι βρέθηκε θετικός στον ιό είναι για να ενημερώσει όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί του την τελευταία εβδομάδα και δεν κατάφερε να τους μιλήσει ο ίδιος προσωπικά, παρακαλώντας τους να προβούν προληπτικά σε τεστ για τον κορωνοϊό.

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά τον δειγματολογικό έλεγχο που έγινε στην ομάδα μας την Κυριακή από τον ΕΟΔΥ με ενημέρωσαν ότι βρέθηκα θετικός στον ιό, γι αυτό θα παρακαλούσα όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου την τελευταία εβδομάδα και δεν τους έχω ενημερώσει ήδη προσωπικά, να προβούν στην εξέταση τους προληπτικά για τον ιό“.

Στις τάξεις του Πανναυπλιακού τα περισσότερα δείγματα μετά το αρχικό θετικό κρούσμα, βρέθηκαν αρνητικά, με εξαίρεση τρεις περιπτώσεις που είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν ευρισκόμενοι σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος του σωματείου από την αρχή αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, ενώ στην προκειμένη περίπτωση ο ίδιος τήρησε υπεύθυνη στάση.