ΨυχαγωγίαΑρχείο

Στην αγαπημένη του Αργολίδα για διακοπές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την οικογένειά του (Pics)

Στην αγαπημένη του Αργολίδα επέστρεψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την οικογένειά του, καθώς ήρθε και πάλι για διακοπές στο Πορτοχέλι, διαμένοντας στο υπερπολυτελές resort «Amanzoe».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Αργολίδα, και γενικά στην Ελλάδα, για διακοπές ο παλαίμαχος σουπερ σταρ της στρογγυλής θεάς, καθώς είχε επιλέξει και πάλι το ίδιο μέρος και ξενοδοχείο για τις οικογενειακές διακοπές του το 2016.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής με τη σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια Βικτώρια βρίσκονται εκεί μαζί με τα παιδιά τους Κρουζ, Ρομέο και Χάρπερ, αλλά και τον μεγάλο τους γιο, τον Μπρούκλιν, που τους ακολούθησε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ, ηθοποιό, κόρη Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Όπως μετέδωσε η Βρετανική Daily Mail ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επέλεξε την Ελλάδα, μετά την Ιταλία, για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Οι παπαράτσι εντόπισαν τον 43χρονο Άγγλο βετεράνο ποδοσφαιριστή σε «κρυφή» παραλία μαζί με τους τρεις γιους του Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ να κάνουν θαλάσσια σπορ. Από τις σχετικές λήψεις έλειπαν, όμως, τόσο η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, όσο και η μικρή κόρη τους, Χάρπερ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram: