ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Εργαζόμενη του Νοσοκομείου γύρισε από τη Ρόδο και διαγνώστηκε θετική. Κρούσμα και στο ΚΕΠ Αγίας Τριάδας

Εισαγόμενο κρούσμα από διακοπές στη Ρόδο εντοπίστηκε από τα τελευταία τεστ για κορωνοϊό στο Ναύπλιο. Πρόκειται για εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία επέστρεψε από τις διακοπές της στη Ρόδο και πριν πάει στη δουλειά της έκανε το τεστ, όπως προβλέπεται.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είναι θετική και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Να σημειωθεί ότι δεν πέρασε καθόλου από το νοσοκομείο Ναυπλίου, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία μετάδοσης του κορωνοϊού.

Από το βράδυ της Τετάρτης έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή, αφού τα τελευταία τεστ που έγιναν έδειξαν έξι θετικά κρούσματα στο Ναύπλιο και ένα στο Άργος

Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση κρούσματος στο ΚΕΠ της Αγίας Τριάδας, που έχει αναφερθεί από το πρωί σε ρεπορτάζ του anagnostis.org . Πριν από λίγο ο δήμος Ναυπλίου δημοσιοποίησε το περιστατικό σημειώνοντας ότι το Δημοτικό κατάστημα στην Αγία Τριάδα της Δημοτικής Ενότητας Μηδέας θα είναι κλειστό σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου και αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου μετά εντοπισμό θετικού κρούσματος COVID 19.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Ο δήμος επισημαίνει ακόμα: «Οι δημότες οι οποίοι εξυπηρετούνται από το δημοτικό κατάστημα της Αγίας τριάδας και από το Κ. Ε. Π. Αγίας Τριάδας θα εξυπηρετούνται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από το δημαρχείο στο Ναύπλιο και τα Κ. Ε. Π. Της Τίρυνθας ή του Ναυπλίου. Το δημοτικό κατάστημα απολυμάνθηκε και θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου. Καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει στους ωφελούμενους από την υπηρεσία βοήθεια στο σπίτι μιας και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας».