ΚοινωνίαΑρχείο

Θάνατος με μονωτική ταινία: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ληστεία το έγκλημα στο Άργος;

Σε ασφυξία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του 60χρονου Βούλγαρου σε αγροτόσπιτο έξω από το Άργος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς η μονωτική ταινία του είχε φράξει τις αναπνευστικές οδούς. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από τη νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί.

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έχουν πάρει αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σπίτι, που θα τους βοηθήσουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Έγκλημα στο Άργος νεκρός δεμένος με μονωτική ταινία

 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, στοιχείο που τους κάνει να εκτιμούν ότι ο δολοφόνος είχε ως κίνητρο την λήστεία, ψάχνοντας για χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Ωστόσο δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης της πόρτας, στοιχείο που ίσως να αποβεί πολύτιμο στην πορεία της έρευνας, καθώς εκτιμάται ότι το θύμα πιθανώς να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε ο ίδιος για να μπει μέσα. Συνεπώς δεν μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο για πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κάνοντάς το ο δράστης να φανεί ως ληστεία.

 

Νωρίτερα ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, δεμένος χειροπόδαρα μέσα στην αγροτική κατοικία όπου κατοικούσε στον Αργολικό κάμπο, μεταξύ Ινάχου και Άργους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι απέκλεισαν τον χώρο για να κάνουν αυτοψία και να εξετάσουν για στοιχεία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό.

Δείτε σχετικό βίντεο με δηλώσεις περίοικων από το argolidatv.gr:

Φωτογραφίες & Βίντεο: Άγγελος Δρίτσας.