ΚοινωνίαΑρχείο

Άργος: Συνεχίζονται οι έρευνες για την δολοφονία του 60χρονου Βούλγαρου

Υπό την εποπτεία και το συντονισμό του αστυνομικού επιθεωρητή Πελοποννήσου Κωνσταντίνου Πούπουζα και του αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Λάμπρου Κατσαντώνη συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 60χρονου Βούλγαρου στον Ίναχο Άργους. 

Η Ασφάλεια εστιάζει τις έρευνές της σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του Βούλγαρου, καθώς το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης της πόρτας, στοιχείο ενισχύει που τις εκτιμήσεις, ότι το θύμα πιθανώς να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε ο ίδιος για να μπει μέσα. 

Το γεγονός αυτό απομακρύνει και το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν εντοπίστηκαν τέτοιου είδους δείγματα, ενώ η αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς το παρελθόν του θύματος, αναζητώντας εάν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιους. 

Ο 60χρονος που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Αυγούστου νεκρός και φιμωμένος με μονωτική ταινία ζούσε και εργαζόταν σε αγρόκτημα της περιοχής επί μία περίπου δεκαετία, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την καρδιά του Άργους, σε μια, μάλλον, έρημη περιοχή. 

Οι αστυνομικές αρχές τηρούν σιγή ιχθύος προς το παρόν, για τα αποτελέσματα της έρευνάς τους και τις πρώτες ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους, ωστόσο το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως την αιτία θανάτου και να προσδώσει νέα στοιχεία στην υπόθεση. 

Φωτογραφία: Άγγελος Δρίτσας.