ΚοινωνίαΑρχείο

ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους: Ξεκινούν οι αιτήσεις για φοίτηση στα προγράμματα της Σχολής

Έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για τη φοίτησή τους στα Προγράμματα της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Άργους. 

Η εισαγωγή των σπουδαστών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και στο Ετήσιο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2020-21 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.

Στο Άργος που για 7η χρονιά συνεχίζονται τα προγράμματα, για το ακαδ. έτος 2020-21 το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 160 θέσεις, ενώ το Πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 40 θέσεις φοίτησης. Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει αναρτηθεί διαδικτυακά, η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr  μέχρι και τις 26 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:59.

Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να υποβάλλουν μία και μόνο αίτηση, σε μία και μόνο πόλη και σε μία και μόνο κατηγορία εισαγομένων. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aspete.gr για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Κέντρο Δικτύου ΑΣΠΑΙΤΕ  210 2896722-2896896 και Ε-mail : [email protected] .