ΚοινωνίαΑρχείο

Λουτράκι: Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, με την ανήλικη κόρη της και εγκατέλειπε τα θύματα που παρέσερνε!

Απαράδεκτη, ασυνείδητη και επικίνδυνη μια γυναίκα 50 ετών που οδηγούσε τα ξημερώματα της Τρίτης 19/08 στο Λουτράκι, τύφλα στο μεθύσι, παρασέρνοντας στο διάβα της όποιον εύρισκε! Και σα να μην έφτανε αυτό, η μεθυσμένη οδηγός είχε δίπλα της στο αυτοκίνητο την ανήλικη κόρη της, θέτοντας την ασφάλεια και την σωματική της ακεραιότητα σε σοβαρό κίνδυνο!

Για κακή της τύχη και καλή τύχη, ενός ντελιβερά που έπεσε θύμα της, ο νεαρός που παρασύρθηκε από την ασυνείδητη οδηγό δεν τραυματίστηκε και άρχισε να την ακολουθεί. 

Όμως, την είδε έκπληκτος να παρασύρει μία 70χρονη που διέσχιζε τον δρόμο κοντά στους Καταρράκτες του Λουτρακίου και να την εγκαταλείπει και αυτήν αβοήθητη! Ο διανομέας ειδοποίησε από το κινητό του την Αστυνομία, που δεν άργησε να εντοπίσει τη μεθυσμένη οδηγό και να την συλλάβει, καθώς το αυτοκίνητό της υπέστη βλάβη από τα δυο ατυχήματα και ακινητοποιήθηκε.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, ενώ η 50χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με βαριές κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη κατ’ επανάληψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

(φωτο αρχείου)