ΨυχαγωγίαΑρχείο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με ένα τοσοδούλι, διάφανο τιγρέ μπικίνι …γκρέμισε το Instagram

Γκρέμισε το Instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη με την ανάρτηση της φωτογραφίας της που ποζάρει με ένα τοσοδούλι τιγρέ μπικίνι μπροστά στον καθρέφτη της. Η σέξυ ηθοποιός με καλοκαιρινή διάθεση, όπως γράφει και στη λεζάντα της φωτογραφίας χαμογελά παιχνιδιάρικα στον φωτογραφικό φακό μπροστά στον καθρέφτη της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Summer Mood – definitely – ON! ? #summer #summervibes #summer2020 #bikinibody

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Τα καλλίγραμμα πόδια της κλέβουν “την παράσταση της στιγμής” και αποδεικνύουν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν και παραμένει μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς.

Στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια”. 

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”, μοιράστηκε πάλι μέσω Instagram πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Το σενάριο της νέας τηλεοπτικής σειράς εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 όταν η τηλεόραση εισβάλει δυναμικά στη ζωή μας – ή για να ακριβολογούμε- στο σαλόνι μας. Γύρω από αυτήν μαζεύονται κάθε απόγευμα οι οικογένειες και οι παρέες σε μια Ελλάδα που ζει σε καθεστώς δικτατορίας, ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτό. Εποχές δύσκολες, αλλά και γεμάτες ελπίδα. Εντέλει όμως και εποχές που οι μεγαλύτεροι θυμούνται πια με νοσταλγία -τα καλύτερά μας χρόνια είναι πάντα αυτά της νιότης μας, το καταλαβαίνουμε όσο μεγαλώνουμε.

Ξεναγός σε αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας, -εξαμελούς μαζί με τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη. Της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

Η ολοκαίνουργια ασπρόμαυρη τηλεόραση φτάνει στο σπίτι των Αντωνόπουλων τον Ιούλιο του 1969, στα όγδοα γενέθλια του Άγγελου που θα γιορτάσει στο πρώτο επεισόδιο. Πού να ήξερε τότε ότι τα μετέπειτα χρόνια θα επιτελούσε το ύψιστο χρέος κάθε πιτσιρικά της εποχής: να είναι το… τηλεκοντρόλ της οικογένειας, στην αρχή ανοίγοντας και κλείνοντάς την, και ύστερα από λίγα χρόνια αλλάζοντας τα –δύο μόνο– κανάλια που υπήρχαν σύμφωνα με τις επιθυμίες των μεγάλων.

Παπουτσάκη

Με τη φωνή του Άγγελου δεν θα περιπλανηθούμε βέβαια μόνο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δηλαδή της ΕΡΤ, αλλά θα παρακολουθούμε κάθε βράδυ πώς τελικά εξελίχθηκε η ελληνική οικογένεια στην πορεία του χρόνου. Από τη δικτατορία στη Μεταπολίτευση, και μετά στη δεκαετία του ’80. Μέσα από τα μάτια του Άγγελου, που και εκείνος βέβαια θα μεγαλώνει από εβδομάδα σε εβδομάδα, θα βλέπουμε με χιούμορ και νοσταλγία τις ζωές τριών γενεών Ελλήνων.

Τα οικογενειακά τραπέζια, στα οποία ήταν έγκλημα να αργήσεις. Τα παιχνίδια στις αλάνες, τον πετροπόλεμο, τις γκαζές, τα «Σεραφίνο» από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Τη σεξουαλική επανάσταση με την 19χρονη Ελπίδα, την αδελφή του Άγγελου να είναι η πρώτη που αποτολμά να βάλει μπικίνι. Τον 17χρονο αδερφό τους Αντώνη, που μπήκε στη Νομική και φέρνει κάθε βράδυ στο σπίτι τα νέα για τους «κόκκινους, τους χωροφύλακες, τους χαφιέδες». Αλλά και τα μικρά όνειρα που είχε τότε κάθε ελληνική οικογένεια και ήταν ικανά να μας αλλάξουν τη ζωή. Όπως το να αποκτήσουμε μετά την τηλεόραση και πλυντήριο…