ΡεπορτάζΑρχείο

Brooklyn Beckham: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αρραβωνιαστικιάς του από το Πόρτο Χέλι;

Μια φωτογραφία που πόσταρε η Nicola Peltz στο Instagram έχει γίνει η αφορμή να κυριευθεί ο διεθνής lifestyle τύπος από φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με το αν το νεαρό ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί (!) και μάλιστα ίσως περιμένει ήδη το πρώτο του παιδί!

Η φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να στέκεται στον απογευματινό ήλιο, στον περίβολο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου Amanzoe στο Πόρτο Χέλι όπου είχαν καταλύσει πριν λίγες μέρες οικογενειακώς. Φορώντας ένα λουλουδάτο φόρεμα Victoria Beckham, η Nicola Peltz χαμογελά καθώς ο Βrooklyn αποθέτει ένα τρυφερό φιλί στο  μάγουλό της. Και όλα αυτά δεν θα σήμαιναν ίσως τίποτα αν ο τίτλος που έχει γράψει ο Brooklyn στη φωτογραφία είναι “Baby B”  την οποία ορισμένοι θαυμαστές έχουν ερμηνεύσει ως κρυφή ανακοίνωση εγκυμοσύνης, με σχόλια όπως, «συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη», «μαμά και μπαμπάς! ❤️❤️ “και” Αυτό σημαίνει ότι είστε έγκυος; ❤️ !!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby b

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nicola (@nicolaannepeltz) στις

Στην ενίσχυση των φημών συνέβαλε κι άλλη μία φωτογραφία της Nicola όπου φορά ένα ριχτό μεσοφόρι προκαλώντας μ’ αυτό τον τρόπο νέο γύρο σχολίων!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? (@brooklynbeckham) στις

Μάλιστα οι φανς του ζευγαριού ανέσυραν τη δήλωση του Brooklyn όταν αρραβωνιάστηκε με την Peltz ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε: «Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα», αφήνοντας σαφώς περιθώρια να ερμηνευτούν τα λόγια του ως επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού.

Όπως και να ‘χει πάντως η αναστάτωση που προκλήθηκε από τη φωτογραφία στο Πόρτο Χέλι δείχνει ότι το νεαρό ζευγάρι θα είναι το νέο αγαπημένο θέμα στις κοσμικές στήλες των μέσων ενημέρωσης ανά τον κόσμο, είτε υπάρχει εγκυμοσύνη είτε όχι!