ΡεπορτάζΑρχείο

Πόρτο Χέλι: Το αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Με τον δικό του τρόπο είπε αντίο στο Πόρτο Χέλι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα από το Instagram όπου ανέβασε φωτογραφίες με την αγαπημένη μαμά του και φόντο τον Αργολικό κόλπο. Ο Ντέιβιντ που όπως φαίνεται πέρασε …ζάχαρη στο Πόρτο Χέλι, πόσταρε κι άλλη μια φωτογραφία με τους αγαπημένους του γιους στο ξενοδοχείο AMANZOE. 

Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα της Βικτόριας που πόσταρε πριν λίγες μέρες αποχαιρετιστήριες φωτογραφίες από το αργολικό τουριστικό θέρετρο ο Ντέιβιντ έβγαλε μια φωτογραφία με την μητέρα του Sandra Beckham και την ανέβασε γράφοντας θερμά λόγια και εκφράζοντας την αγάπη του: 

«Την τελευταία φορά που ήμουν σε διακοπές με τη μαμά ήταν στο Butlins (σ.σ. βρετανικό θέρετρο)  ♥️ περνάμε τόσο υπέροχα με τη μαμά, σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνεις ♥️ σε αγαπάμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last time I was on a long holiday with mum it was Butlins ♥️ such an amazing time with mum , thank you so much for all that you do ♥️ we love you @sandra_beckham49

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Ο Ντέιβιντ δεν παρέλειψε να ποστάρει και μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο AMANZOE – στο οποίο αναφερθήκαμε πριν λίγες μέρες για την πλωτή εξέδρα που εγκαθιστά για τα υπερπολυτελή σκάφη που δένουν εκεί. Ο σταρ του διεθνούς jet set αγκαλιά με τους τρεις γιους του εμφανώς περήφανος γράφει “My boys ♥️♥️♥️”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boys ♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham @victoriabeckham #HarperSeven

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις