ΚοινωνίαΑρχείο

Ηλεία: Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς! (pics & video)

Μια τραγωδία συντελέστηκε χθες βράδυ Παρασκευή 22 Αυγούστου, στη Μαραθιά Ηλείας. Το Ι.Χ, αυτοκίνητο, με Γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας,  κινούταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα στην επαρχιακή οδό, με κατεύθυνση από Μαραθιά προς Αμαλιάδα. 

Η άγνοια όμως των κινδύνων του δρόμου, είτε η υπερβολική ταχύτητα, είχαν σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό αναποδογυρισμένο.

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως στο νερό με τους δυο επιβάτες του να εγκλωβίζονται για πάνω από μισή ώρα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό ήχο από τη σύγκρουση βγήκαν από τα σπίτια τους και όταν είδαν την μια πλευρά της γέφυρας κατεστραμμένη προχώρησαν προς το σημείο, εντοπίζοντας το αυτοκίνητο που μόλις φαινόταν μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Αμαλιάδας ή οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρότατη δύναμη, μαζί με μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συγκλονισμένοι οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό, όπως αναφέρει το ilia.news, στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς ανέσυραν νεκρούς τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Δείτε το βίντεο: