ΚοινωνίαΑρχείο

Παρολίγο τραγωδία στο Αντίρριο: Κινδύνεψε 3χρονο κοριτσάκι από φουσκωτό μονόκερο!

Παρολίγο τραγωδία χθες το απόγευμα στο Αντίρριο όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι που βρισκόταν πάνω σε ένα τεράστιο φουσκωτό μονόκερο, παρασύρθηκε σε χρόνο μηδέν από τα ισχυρά ρεύματα της περιοχής στην ανοιχτή θάλασσα και κινδύνεψε. 

Όλα ξεκίνησαν ενώ ο πατέρας του παιδιού έπαιζε μαζί της, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου, με ένα τεράστιο φουσκωτό σωσίβιο-μονόκερο, στο οποίο ήταν ανεβασμένο το 3χρονο κοριτσάκι. Ξαφνικά όμως ο αέρας άλλαξε και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Όπως μεταδίδει το npress.gr αρκετοί έσπευσαν να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό και αμέσως πήγαν δύο φέρι μποτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά.

Τελικά, το πορθμείο «Σαλαμινομάχος» προσέγγισε το παιδί και μέλη του πληρώματος το διέσωσαν.

Δείτε το βίντεο της διάσωσης:

Και εδώ:

Ο πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες του npress είχε πάθει σοκ. Ψυχολόγος συμβούλευσε τους γονείς να πάνε το παιδί ξανά στην θάλασσα. Και όντως έτσι έγινε. Το παιδί επέστρεψε στην παραλία και έπαιζε με τα κουβαδάκια του.