ΑθλητισμόςΑρχείο

Ναύπλιο: Στο δημαρχείο ο γίγαντας του ελληνικού μπάσκετ

Με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο συζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας, σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο δημαρχείο Ναυπλίου.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων γνωστός για το μπασκετικό του παρελθόν, συνομίλησε για αρκετή ώρα με την «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην NBAer Ευθύμη Ρεντζιά, τον προπονητή και παλιά δόξα του Ελληνικού μπάσκετ Μέμο Ιωάννου και τον Κώστα Νικάκη, πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Φασούλας Ναύπλιο

Στη συνάντηση που έγινε στα πλαίσια προώθησης της υποψηφιότητάς του Παναγιώτη Φασούλα για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος.

Ο Δημ. Κωστούρος πρόσφερε δώρα στην μπασκετική του παρέα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του Παναγιώτη Φασούλα για την ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Φασούλας Κωστούρος

 

Ο Δ. Κωστούρος αναφερόμενος στη συνάντηση με τον παλαίμαχο διεθνή σέντερ επισήμανε: «Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον Παναγιώτη Φασούλα, την “αράχνη” του Ελληνικού μπάσκετ και υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συζητώντας όπως καταλαβαίνετε, καθαρά μπασκετικά».