Site icon Αρχείο anagnostis.org

Νέα Κίος: Τι απαντά ο Δαμούλος σε Αθανασόπουλο για την καμπάνια του Επιμελητηρίου

Φώτης Δαμούλος

Στις επικρίσεις του αντιδημάρχου Άργους – Μυκηνών Γιάννη Αθανασόπουλου απάντησε ο Φώτης Δαμούλος, αναφορικά με την καμπάνια τουριστικής προβολής της Αργολίδας η οποία «τρέχει» από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε δημοφιλή ΜΜΕ της Περιφέρειας και σε περιοχές των Αθηνών.

Ο κ. Αθανασόπουλος μιλώντας σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό εξέφρασε ενστάσεις για την σχετική καμπάνια, και συγκεκριμένα έκανε λόγο για μη προβολή της Νέας Κίου, μέσω αυτής.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας από την πλευρά του, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, χαρακτήρισε άκαιρη, άστοχη και εντελώς λάθος τη δήλωση και τόνισε ότι ελπίζει να μην είναι υποβολιμαία και με κακή πρόθεση. Παράλληλα σε ήπιους τόνους ανέφερε πως είναι ανοικτός στη συνεργασία μαζί του για θέματα που αφορούν τη Νέα Κίο, και όχι μόνο.

Ο Φώτης Δαμούλος επισήμανε μεταξυ άλλων:

«Βρίσκομαι πολύ συχνά στη Νέα Κίο και επισκέπτομαι το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεών της. Και χθες το βράδυ εκεί ήμουν. Μακριά από μένα τέτοια πράγματα όσον αφορά αποκλεισμούς περιοχών», υπογράμμισε ο Φώτης Δαμούλος.

«Τολμήσαμε και μπήκαμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε αυτά τα βίντεο για την τουριστική προβολή του νομού μας. Είναι μια ευκαιρία να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο κ. Αθανασόπουλος ως αντιδήμαρχος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο πράγμα στο Δήμο του. Και αν θέλει, να έρθει να συζητήσουμε για να κάνουμε από κοινού μία καμπάνια. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η μοναδική καμπάνια που υπάρχει είναι του Επιμελητηρίου…», κατέληξε.

Αναφορικά με την καμπάνια τουριστικής προβολής της Αργολίδας ο Φώτης Δαμούλος ανέφερε πως «η καμπάνια περιλαμβάνει εκτός από banner σε ιστοσελίδες, τη δημιουργία και προβολή βίντεο περίπου 2,5 λεπτών που προβάλλεται από τηλεοπτικό περιφερειακό κανάλι, από τα social media και γενικότερα το ίντερνετ καθώς και σε σταθμών μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα. Επίσης, έχουν προβληθεί ήδη δύο και θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με θεματικά βιωματικά βίντεο με αναγνωρισμένους επιχειρηματίες του νομού που μιλούν για την επιχειρηματικότητα, ο καθένας στον κλάδο του».

Και συνέχισε: «Προβάλλονται 43 σημεία από ολόκληρη την Αργολίδα τα οποία έχουν τουριστικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον, μεταξύ αυτών και η Νέα Κίος. Η καμπάνια δημιουργήθηκε με σκοπό να προβληθεί ο πολιτισμικός πλούτος της Αργολίδας σε συνδυασμό με την επιχειρηματικότητα. Θα μας δώσει τη δυνατότητα του χρόνου να μπούμε ως νομός δυναμικά στον Τουρισμό, εφόσον το επιτρέψουν και οι συνθήκες».

Exit mobile version