ΠολιτικήΑρχείο

Τι είδε ο Ανδριανός στις Μυκήνες – Σε διαρκή επικοινωνία με Μενδώνη και Χαρδαλιά

Ο Γιάννης Ανδριανός μετέβη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο για την πορεία της πυρκαγιάς.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνηη οποία μεταβαίνει εσπευμένα το πρωί της Δευτέρας στον αρχαιολογικό χώρο– και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Γιάννης Ανδριανός Μυκήνες

 

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και ενημερώθηκα από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και τους εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο για την πορεία της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες και οι πιλότοι των εναέριων μέσων επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση. Από την πλευρά των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, καταβλήθηκαν συντονισμένες ενέργειες για την έγκαιρη εκκένωση του χώρου από τους επισκέπτες. Δεν προξενήθηκαν ζημιές στο Μουσείο, ενώ στον αρχαιολογικό χώρο οι ζημιές αφορούν κυρίως καλώδια και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης.Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά».

Γιάννης Ανδριανός Μυκήνες

 

Γιάννης Ανδριανός Μυκήνες