ΚοινωνίαΑρχείο

2.117.810 επισκέψεις για το anagnostis.org από 1 έως 30 Αυγούστου

Παρότι μήνας διακοπών ο Αύγουστος μόνο πτωτικός δεν ήταν για την επισκεψιμότητα του anagnostis.org. Κάθε άλλο! Εκατομμύρια επισκέψεις και προβολές, με τα νουμερα να είναι σταθερά επταψήφια, διατηρώντας μας στην πρώτη θέση σε τοπικό επίπεδο στην Αργολίδα, αλλά και στις πρώτες Περιφερειακά στην Πελοπόννησο.

1.530.814 νέοι χρήστες μας εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους από 1-30 Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google.

Το ίδιο χρονικό διάστημα έγιναν 2.117.810 επισκέψεις και 2.334.535 σελιδοπροβολές (pageviews).

Οι συνολικοί επισκέπτες από την 1η έως και την 30η Αυγούστου 2020 ανήλθαν στους 1.627.170, και είναι υπερδιπλάσιοι απ’ όσους μας επισκέφθηκαν τον προηγούμενο μήνα (Ιούλιος 2020).

Στατιστικά anagnostis.org 1-30 Αυγούστου 2020

 

Πάντα με έγκυρο, έγκαιρο και αδέσμευτο ρεπορτάζ, ο anagnostis κάλυψε όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιόδου αυτής, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, κάνοντας παράλληλα ενδιαφέρουσες προτάσεις για διακοπές κατά κύριο λόγο σε κοντινούς προορισμούς της Πελοποννήσου.

Ακόμα και από τις διακοπές, συνεχίσαμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, που μας διατήρησαν στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης, καταφέρνοντας παράλληλα να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ίσως να προκαλέσαμε και τη μήνη κάποιων που πίστεψαν πως με πονηρά σχεδιασμένες επιθέσεις στον server μας, θα καταφέρουν να μας πλήξουν. Τελικά αυτό που πέτυχαν είναι να μας υποψιάσουν και να μας θωρακίσουν ακόμα περισσότερο…