ΡεπορτάζΑρχείο

Δεν διασωληνώθηκε το κρούσμα που εντοπίστηκε στο Τολό

Άριστα εξελίσσεται η υγεία κρούσματος που διαγνώστηκε θετικό την περασμένη εβδομάδα στο Τολό και νοσηλεύται στο νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο.

Μάλιστα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του, ενώ παράλληλα και τα αποτελέσματα των τεστ των επαφών του που ιχνηλατήθηκαν είναι αρνητικά. Ο 52χρονος δεν είναι διασωληνωμένος, και μάλιστα νεότερες ασφαλείς πληροφορίες του anagnostis.org αναφέρουν ότι δεν χρειάστηκε καν να διασωληνωθεί, κάτι που ανατρέπει αρχικά δημοσιεύματα περί του αντιθέτου. Το ίδιο ισχύει και για στενή του επαφή, η οποία έκανε το τεστ, παρότι αρχικά δόθηκε η εντύπωση περί του αντιθέτου. 

Σημαντική εξέλιξη είναι το γεγονός ότι έγινε επιτυχής ιχνηλάτηση από την πρώτη στιγμή τόσο στο στενό του περιβάλλον, όσο και σε ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή και μάλιστα από την πρώτη στιγμή και είναι αρνητικά.

Ο 52χρονος από μόνος του μετέβει στο νοσοκομείο για να κάνει το τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα ασφαλείας, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τους πελάτες τους. Δεν θα πρέπει να στοχοποιούνται περιοχές όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι, αλλά θα πρέπει να θεωρούνται ιδιαίτερα ασφαλείς σε σύγκριση με αυτές που δεν έχουν υποστεί ακόμα ελέγχους.