ΨυχαγωγίαΑρχείο

Big Brother: Σοκ από την αποκάλυψη των διδύμων από την Πελοπόννησο. Ραΐσα – «Εγώ με ποιον φλερτάρω;»

Έκπληκτοι έμειναν οι συγκάτοικοί τους στο σπίτι του Big Brother όταν αποκαλύφθηκαν τα δύο δίδυμα αδέρφια από την Πελοπόννησο ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Οι δίδυμοι έπρεπε να περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα μέσα στο σπίτι χωρίς να τους αντιληφθούν οι υπόλοιποι, κάτι που δεν ήταν και τόσο δύσκολο, όπως φάνηκε.

Η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας στους συγκατοίκους έφτασε στο live της Παρασκευής όπου ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τη Ραΐσα Κόντη να μπει στο δωμάτιο στο οποίο κοιμόντουσαν τα αδέρφια.

Ο λόγος που ζητήθηκε από τη Ραΐσα να το κάνει αυτό είναι πως η παίκτρια από τη δεύτερη μέρα που το παιχνίδι είναι στον τηλεοπτικό αέρα, φλερτάρει υποτίθεται με τον Χρήστο, αλλά στην πραγματικότητα και με τους δύο εν αγνοία της!

Και ενώ ο Χρήστος καθόταν στον καναπέ, η Ραΐσα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και αντίκρισε μπροστά της τον Παναγιώτη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Μετά το πρώτο σοκ, Παναγιώτης και Ραΐσα εμφανίστηκαν μπροστά στους υπόλοιπους συγκατοίκους όπου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού.

«Εγώ με ποιον φλερτάρω;» ακούστηκε η φωνή της Ραΐσα ενώ λίγη ώρα μετά, μιλώντας με τον Χάρη Βαρθακούρη τον ρώτησε: «Γιατί μου το κάνατε αυτό; Να φλερτάρω με δυο;».