ΨυχαγωγίαΑρχείο

Big Brother: Απέβαλαν τον Αντώνη μετά τον σάλο που προκάλεσε την κυβερνητική παρέμβαση (Video)

Εκτός Big Brother με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μετά το άκρως σεξιστικό σχόλιο που έκανε και που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Συγκεκριμένα μιλώντας στα δίδυμα αδέρφια από την Ηλεία ακούγεται να τους λέει: «με τις γκόμενες πάω σε μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το επίμαχο απόσπασμα δεν παίχτηκε στην τηλέοραση, ωστόσο ακούστηκε στο live streaming του ριάλιτι και προκάλεσε σάλο.

Μετά από αυτό το απαράδεκτο σχόλιο αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από την παραγωγή του Big Brother να τον αποβάλει και κάποιοι άλλοι ζήτησαν να σταματήσει να προβάλεται το ριάλιτι.

Αμέσως οι αντιδράσεις στο twitter άρχισαν να φουντώνουν, το hashtag #cancelbigbrothergr έχει γίνει πρώτο trend, ενώ την ίδια στιγμή κύμα οργής έχει γεμίσει τα social media κατά του Κρητικού παίκτη.

Μάλιστα το θέμα έφθασε μέχρι την κυβέρνηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να παρεμβαίνει μέσω twitter, γράφοντας: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του»

Το βράδυ της Κυριακής ο Αντώνης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother να δώσει εξηγήσεις και του ζητήθηκε να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η οργισμένη απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη

Με ανάρτησή του ο παρουσιαστής του Big Brother Χαρης Βαρθακούρης λύνει τη σιωπή του εξηγώντας για πιο λόγο καθυστέρησε να πάρει δημόσια θέση για το συμβάν με τον Αντώνη.

Όπως αναφέρει ο δημοφιλής καλλιτέχνης:

«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.

Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά απο μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων,
το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε.

Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ».