ΚοινωνίαΑρχείο

Αργολίδα: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» δύο μέλη στην Κορωνίδα Κοιλάδας

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Κορωνίδα Κοιλάδας στην Αργολίδα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ίδιος ο σύλλογος.

Οι δύο προσβληθέντες βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα σε Κοιλάδα και Αθήνα αντίστοιχα, ενώ πιθανότατα αύριο θα μεταβεί στην Κοιλάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβάλλει σε τεστ όλα τα μέλη της ομάδας της Ερμιονίδας που τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς και στενές επαφές των δύο κρουσμάτων στα πλαίσια της ιχνηλάτησης στην ομάδα .

Συγκεκριμένα όπως σημειώνεται από πλευράς ομάδας:

«Η Κορωνίδα Κοιλάδας με μεγάλο αίσθημα ευθύνης νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει με την παρούσα ανακοίνωση, πως βρέθηκαν δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα στο δυναμικό της ομάδας μας. Τα κρούσματα βρίσκονται ήδη σε καραντίνα στην οικεία τους σε Αθήνα και Κοιλάδα αντίστοιχα.

Αναμένουμε οδηγίες απ τον ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του οποίου θα είναι ξανά στην Κοιλάδα πιθανόν αύριο το πρωί για να πραγματοποιήσει τεστ σε όλα τα μέλη της ομάδας μας (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) κι όχι μόνο, στα πλαίσια της ευρύτερης ιχνηλάτησης που ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Συνιστούμε ψυχραιμία κι όλα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με οδηγίες των ειδικών.

Θα κρατάμε ενήμερους όλους τους ενδιαφερόμενους, στα πλαίσια που μας επιτρέπεται, για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Υ.Γ. Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και γρήγορα πάλι κοντά μας υγιείς».