ΠολιτισμόςΑρχείο

Άργος: Έφθασε η ώρα να ξανασυναντηθεί η χορωδία των φίλων του δημοτικού ωδείου

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ξεκινά και πάλι την δραστηριότητά της η Χορωδία του συλλόγου «Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους».

Το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι: Δευτέρα, ώρα 17.30 – 19.00 και Πέμπτη, ώρα 20.30 – 22.00 στην αίθουσα Ηώ στον πρώτο όροφο των Στρατώνων Άργους

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Αυτή η χρονιά ήταν για όλους δύσκολη. Μετά το όμορφο κι ελπιδοφόρο ξεκίνημά μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, τη συμμετοχή μας στο 39ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Τροβαδούρων Κηφισιάς, που ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε φεστιβάλ, το Νοέμβριο του 2019 και τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Ωδείου Άργους  τον Ιανουάριο του 2020 υπήρχαν κι άλλες εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει. Όμως μας πρόλαβε ο ιός…. Αλλά δε χάσαμε ούτε το κέφι ούτε τη θέληση να συμμετέχουμε σε κάτι όμορφο. Έτσι μετά την άρση των μέτρων με μεγάλη προσοχή αρχίσαμε πάλι τις συναντήσεις μας στα μέσα Ιουνίου και για ένα μήνα.

Συμπαραστάτες μας ήταν το Δημοτικό Ωδείο Άργους και η διευθύντριά του, κ. Λιάνα Λημνιούδη, που μας φιλοξένησαν όλο το χρόνο και παρείχαν ό,τι βοήθεια ζητήθηκε καθώς και ο κ. Κρίγγος, που μας παραχώρησε την αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» για τον τελευταίο μήνα.

Και έφθασε η ώρα να ξανασυνταντηθούμε!

Με όλες τις προφυλάξεις που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα. Η ζωή δε σταματά κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, με πολλή προσοχή βέβαια, τις δραστηριότητές μας. Έτσι την Πέμπτη, 10/09/2020, στις 20.30 σας περιμένουμε όλους, παλαιούς και νέους φίλους, στην αίθουσα Ηώ στον πρώτο όροφο των Στρατώνων Άργους, που ευγενικά μας παραχώρησαν ο Δήμος Άργους και η ΚΕΔΑΜ και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι το ίδιο: Δευτέρα, ώρα 17.30-19.00 και Πέμπτη, ώρα 20.30-22.00.

Οι καρέκλες θα βρίσκονται στη σωστή απόσταση μεταξύ τους, η αίθουσα θα έχει ανοικτά παράθυρα και θα αερίζεται κι εμείς θα ερχόμαστε όλοι με τις μάσκες μας.

Δυστυχώς οι παρούσες συνθήκες δε μας επιτρέπουν  να συναντιόμαστε στην αίθουσα του Ωδείου λόγω στενότητας χώρου. Όμως, έτσι κι αλλιώς, η συνεργασία μας και μέσω του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους», ΣΦΩΑ, συνεχίζεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαέστρο μας κ. Νίκο Καπετάνιο για όλες τις ώρες που μας αφιερώνει και για τις προσπάθειές του να γίνεται αυτή η ομάδα καλύτερη καθώς και στην πιανίστα κ. Ράνια Κουτρούλη, καθηγήτρια μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, κοινωνό της προσπάθειάς μας, που μας συνοδεύει στο πιάνο.

Πληροφορίες: Νατάσσα Μαυράκη τηλ. 6944267615»