ΚοινωνίαΑρχείο

Οι Μπέκαμ είχαν κορωνοϊό αλλά το έκρυψαν; Η καραντίνα και οι διακοπές στην Αργολίδα

Κορωνοϊό φέρεται να είχαν κολλήσει ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ από τον περασμένο Μάρτιο, όσο βρίσκονταν στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού tabloid The Sun. Μάλιστα τότε είχαν έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο, ενώ αργοτερα ακολούθησαν οι διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αργολίδα, αφού πρώτα είχαν ολοκληρώσει την καραντίνα στο εξοχικό τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun, ο 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου και η 46χρονη σύζυγός του φοβήθηκαν ότι μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε μέλη του προσωπικού τους, αφότου πέρασαν δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Οι ίδιοι φέρεται πως το έκρυψαν από τα ΜΜΕ, μη θέλοντας να ανακοινώσουν κάτι δημόσια.

«Το απόλυτο σενάριο φρίκης»

Μάλιστα το ζευγάρι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα 21α γενέθλια του γιου τους Μπρούκλιν όπου και τα πέρασαν στο εξοχικό τους στο Κότσγουολντς στις 4 Μαρτίου. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μάλιστα έκαναν ένα πάρτι αξίας 100.000 λιρών στο κτήμα τους λίγες ημέρες αργότερα, στο οποίο μάλιστα τραγούδησε ο Stormzy ενώ μεταξύ των παραβρισκόμενων ήταν και η τραγουδίστρια Έμμα Μπάντον. Στις 11 Μαρτίου έφυγαν πάλι για την Αμερική πριν από την λανσάρισμα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Inter Miami, στην Φλόριντα. Τα ταξίδια τους έκλεισαν με επιστροφή στο Κότσγουολντς στις 19 Μαρτίου, λίγο πριν το lockdown.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία στο Μαϊάμι, με την Βικτόρια Μπέκαμ να νιώθει πονόλαιμο και να έχει υψηλό πυρετό αμέσως μετά. Όπως δήλωσε μια πηγή: «Ήταν το απόλυτο σενάριο φρίκης» εξηγώντας πως ο Ντέιβιντ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λογαριασμό της ομάδας του όταν η Βικτόρια και τα παιδιά ταξίδεψαν για να τον στηρίξουν. «Παραβρέθηκαν σε αρκετές εκδηλώσεις καθώς ο Ντέιβιντ έπρεπε να προωθήσει την ομάδα του, με αποτέλεσμα να χαιρετούν και να φιλούν θαυμαστές αλλά και διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι αρκετά άτομα από την ομάδα τους, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, των σωματοφυλάκων, αρρώστησαν επίσης, μερικοί εκ των οποίων «πολύ άσχημα».

Πανικός στην οικογένεια

Σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή, η Βικτόρια Μπέκαμ «πανικοβλήθηκε» και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα για περισσότερο από δύο εβδομάδες που όριζε η βρετανική κυβέρνηση, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να συμμετέχει μάλιστα στο challenge «Εσύ για ποιον μένεις σπίτι;».

Ντέβιντ Μπέκαμ

 

«Ήταν τρομοκρατημένη, πιστεύοντας ότι μπορεί να είχαν κολλήσει τους υπόλοιπους και έκανε ότι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει κάθε μελλοντικό κίνδυνο» δήλωσε η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα της The Sun, η οποία συμπλήρωσε ότι, αφότου ανάρρωσαν, πήγαιναν συχνά για έλεγχο τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπάλληλοί τους. Μάλιστα, λέγεται ότι έστειλαν πακέτα φροντίδας σε τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού τους που υπέφεραν ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό.

Η καραντίνα και οι διακοπές στην Αργολίδα

Οι Μπέκαμ σύμφωνα με πληροφορίες πέρασαν την περίοδο του lockdown στο εξοχικό τους.

Μετά την ανάρρωσή τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αντισωμάτων για να διασφαλίσουν ότι δεν είχαν πλέον κορωνοϊό, προτού ξεκινήσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Συνεπώς όταν είχαν έρθει στην Ερμιονίδα ήταν όλοι αρνητικοί στον ιό και ακίνδυνοι για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους.