ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Άργος: Τσαντισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ακολούθησε ο Πανοβράκος στην μετωπική με Καμπόσο

Αν και είχε κατέβει με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τον «αδειάζει» επειδή δεν τον ακολουθεί στη μόνιμη κόντρα του με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τσάντισε την τοπική οργάνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών ήταν ότι ο επικεφαλής της ελάσονος αντιπολίτευσης Γιώργος Πανοβράκος προτίμησε να ακολουθήσει μία διαφορετική γραμμή στο θέμα της φωτιάς των Μυκηνών κάνοντας λόγο για αδιαφορία και αμέλεια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας που έχει υπ’ ευθύνη της τον χώρο. Αυτή η άποψη δεν βρήκε σύμφωνο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει από την αρχή να ρίχνει τις ευθύνες στον Δήμο.

Έτσι λοιπόν με ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού περνάει γενεές δεκατέσσερις τον Καμπόσο, τα βάζει και με τον Πανοβράκο που δεν έκανε το ίδιο.

Μία φωτιά που έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων του καθενός για να θρέψει αντιπαλότητες που προϋπήρχαν, με τις ευθύνες να γίνονται μπαλάκι από τον έναν στον άλλον, χωρίς να ακουστεί ούτε μία συγγνώμη για το διεθνές ρεζιλίκι.

Ο Γιώργος Πανοβράκος απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ ως εξής:

«Πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισα να προσφέρω τις δυνάμεις μου για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών, με γνώμονα μοναδικό την ανιδιοτέλεια και την αγάπη μου για το δήμο. Δεν υπήρξα και δεν είμαι μέλος κανενός πολιτικού κόμματος, γι’ αυτό μπορώ να βλέπω καθαρά την αλήθεια και να εκφράζω τα συναισθήματα δυσαρέσκειας για θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στο δήμο μας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο».