ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπόσος σε Εμπορικό Σύλλογο Άργους: Ουδέποτε δεχθήκαμε προτάσεις, είστε θεατές

Κατά το αρχαίο γνωμικό «Στα πουλιά αρέσουν τα σύκα αλλά δεν τους αρέσουν να φυτεύουν». Η απάντηση του Δημήτρη Καμπόσου στον Εμπορικό Σύλλογο Άργους που με ανακοίνωσή του τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είχε δηλώσει για μερίδα εμπόρων της πόλης του Άργους, δεν άργησε να έρθει με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να κάνει λόγο για παραμορφωτικό χαρακτήρα της αλήθειας και πιθανή μετατόπιση ευθυνών του ίδιου του συμβουλίου του συλλόγου.

Όπως σημειώνεται στην απάντηση του δημάρχου:

«Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου πέρα από τον παραμορφωτικό χαρακτήρα της αλήθειας εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς πιθανότατα της μετατόπισης των ευθυνών του ίδιου του συμβουλίου του Συλλόγου. Και αυτό διότι ή αγνοούν, πράγμα επικίνδυνο για τον εμπορικό κόσμο που εκπροσωπούν ή αποκρύπτουν τα όσα έχει κάνει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη αυτού του τομέα.

Καταπιάστηκαν με τον χαρακτηρισμό του Δημάρχου ο οποίος αφορούσε συγκεκριμένα άτομα με την ιδιότητα του εμπόρου και όχι την πλειοψηφία, τα οποία και είναι αλήθεια πως δυσφημούσαν την πόλη βγαίνοντας στα κανάλια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει παρκινγκ στο Άργος οπότε η πρόσβαση στο κέντρο είναι αδύνατη.

Είναι ψέματα αυτό κύριοι του Εμπορικού Συλλόγου;

Σας ενόχλησε που ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ανόητους όσους έκαναν δηλώσεις που έπλητταν την εμπορικότητα της πόλης στην οποία κι εσείς επιχειρείτε;

Ξεχάσατε πως αυτοί οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν για τις θέσεις παρκινγκ, πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους μπροστά στα καταστήματα τους δεσμεύοντας μια θέση για οποιονδήποτε πελάτη;

Ξεχάσατε πως 600 μέτρα από το κέντρο δημιουργήθηκε ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ και 200 μέτρα από την πλατεία δυτικά των Στρατώνων Καποδίστρια παραδίδει ο Δήμος δεύτερο ελεύθερο παρκινγκ;

Αναφερθήκατε στο open mall  και επιρρίπτετε ευθύνες στον Δήμο αγνοώντας τεχνηέντως πως και η πρόσκληση από τον Δήμο έγινε και συσκέψεις επί του θέματος πραγματοποιήθηκαν, χωρίς να καταφέρετε ως εμπορικός σύλλογος να πείσετε τους εμπόρους να συμμετέχουν καθώς απαιτούνταν συμμετοχή κατά τουλάχιστον 70% επί των ανοικτών εμπορικών επιχειρήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα. Η δική σας απραξία λοιπόν δεν αποτελεί υποχρέωση του Δήμου.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε τις επανειλημμένες διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μπουσουλοπούλειο και στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους αλλά και τον ηλεκτρονικό και έντυπο τρόπο που αυτή διενεργήθηκε. Πόσα επιλέγετε να ξεχνάτε!

Θλίψη προκαλεί η ανακοίνωση σας διότι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεστε την ουσία και είστε εκτός θέματος!

Ποιος είναι εκείνος που δεν αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια της δημοτικής μας αρχής; Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στηρίζει με κάθε τρόπο την εμπορικότητα του τόπου με έργα και παρεμβάσεις ουσιαστικές.

Από πλευράς σας ουδέποτε δεχθήκαμε προτάσεις για την ενίσχυση του εμπορίου. Είστε θεατές και δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει την ουσία του έργου!»