ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός στην Αργολίδα: Απολυμάνσεις, ιχνηλατήσεις και καραντίνα στην Κοιλάδα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοιλάδα Ερμιονίδας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος που προέκυψε μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν σε μέλη της ομάδας της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Ήδη μετά την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού συλλόγου και την έλευση του ΕΟΔΥ στην Ερμιονίδα, ελήφθησαν δείγματα από όλα τα μέλη της ομάδας και τις στενές επαφές των κρουσμάτων στα πλάισια της διαδικασίας ιχνηλάτησης.

Η αγωνία έχει παραταθεί καθώς τα αποτελέσματα αναμένονται να γίνουν γνωστά σε περίπου τρεις μέρες από σήμερα. Μέχρι τότε άπαντες που υποβλήθηκαν σε τεστ θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα, όπως ήδη συμβαίνει και με τους δύο που διαγνώστηκαν θετικοί σε Αθήνα και Κοιλάδα αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Ερμιονίδας φρόντισε να γίνουν άμεσα οι κατάλληλοι ψεκασμοί για την απολύμανση του γηπέδου και των κτηρίων όπου στεγάζεται η ομάδα.

Ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος απευθύνει παράκληση να τηρούνται όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία με σεβασμό στον εαυτό μας και τον συμπολίτη μας, καθώς και να αποφεύγεται η μεταφορά μη έγκυρων πληροφοριών, πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ψεκασμοί Κοιλάδα κορωνοϊός

  

Ψεκασμοί Κοιλάδα κορωνοϊός