ΚοινωνίαΑρχείο

Τραγικό: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά η γυναίκα του δημάρχου Κορινθίων!

Μια τραγική εξέλιξη επεφύλασσε η σημερινή μέρα στον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Η σύζυγός του Κική, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς γεμίζοντας θλίψη τους Κορίνθιους.

Η Κική Νανοπούλου, γέννημα θρέμμα της Κορίνθου, μια γυναίκα γλυκιά κι αγαπητή σε όλους, την ώρα που ο σύζυγός της και δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρισκόταν σε συνάντηση με τους δημάρχους της Κορινθίας και υποδεχόταν την Γιάννα Αγγελοπούλου στο δημαρχείο Κορινθίων, υπέστη ξαφνικά ανακοπή καρδιάς και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. 

Οι γιατροί του Νοσοκομείου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή ωστόσο, δεν στάθηκε δυνατόν και η γλυκιά, ευπροσήγορη και χαμογελαστή Κική έσβησε για πάντα…

Ο δήμαρχος Κορινθίων ειδοποιήθηκε άμεσα και διέκοψε αυτομάτως τη συνεργασία του με την Γιάννα Αγγελοπούλου για να μεταβεί στο Νοσοκομείο, όπου όμως η μοίρα είχε ήδη παίξει την τελευταία πράξη της. 

Στο Νοσοκομείο ακολούθησε τον Βασίλη Νανόπουλο και η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανώς ταραγμένη, έδωσε τα συλλυπητήρια της στον δήμαρχο.

Η Αγγελική Γιώτη – Νανοπούλου μια γυναίκα δραστήρια, μόλις 56 ετών, γεμάτη ζωή, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά της, στους συγγενείς και τους φίλους της. 

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το Σάββατο 12/9 στις 12.00 στο ναο του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.

Θερμά συλλυπητήρια στον Βασίλη Νανόπουλο και στα δυο παιδιά τους, ας τους δίνει ο Θεός κουράγιο να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια.

Καλό ταξίδι Κική…
Γ.Α.