ΨυχαγωγίαΑρχείο

Χολιγουντιανή απόβαση στις Σπέτσες: Ποιά Αμερικανική υπερπαραγωγή ξεκινά γυρίσματα στο νησί

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτές τις μέρες διεθνές cast ηθοποιών, το πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «Τhe Lost Daughter» τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Σεπτεμβρίου.

H πολυσυζητημένη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης νουβέλας της Elena Ferrante, αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maggie Gyllenhaal, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η οσκαρική Olivia Colman, η Dakota Johnson, o Peter Sarsgaard, η Jessie Buckley και ο Paul Mescal, γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική mini σειρά Normal People.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Ποσειδώνιο στην Ντάπια θα αποτελέσει το βασικό σκηνικό όπου θα εκτυλίσσεται μεγάλο μέρος του story της Αμερικανικής υπερπαραγωγής: Μια χωρισμένη γυναίκα απολαμβάνει τις διακοπές της δίπλα στη θάλασσα, οι οποίες παίρνουν μια σκοτεινή τροπή καθώς καλείται να έρθει αντιμέτωπη με τα προβλήματα του παρελθόντος…

Οι διάσημοι ηθποιοί καταφθάνουν ένας ένας ινκόγκνιτο στο νησί για τις τελικές πρόβες της ταινίας. Σε αυτή λίγα λεπτά δημοσιότητας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ηθοποιοί από το νησί και την ευρύτερη περιοχή, καθώς οι συντελεστές της Αμερικανικής παραγωγής αναζητούν κομπάρσους, όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση.