ΕργασίαΑρχείο

ΑΣΕΠ: 10 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

Στην πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου «Συστηματική ανασκαφική έρευνα Ρωμαϊκής Έπαυλης στη θέση Κατουνίστρα Λουτρακίου, ΠΕ Κορινθίας Περιφέρειας Πελοποννήσου», προχωρά η Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν: 

Προσλήψεις Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

Ως αντικείμενο απασχόλησης για την κατηγορία ΥΕ Ειδικευμένων Εργατοτεχνιτών-Εργατών προσμετράται η εμπειρία σε ανασκαφικές και οικοδομικές εργασίες καθώς και εμπειρία σε καθαρισμό και πλύσιμο οστράκων.

Ο/Η υποψήφιος/α για την κατηγορία ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών με το μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό μορίων ,θα απασχοληθεί για χρονική διάρκεια 3 μηνών ενώ οι υπολειπόμενες θέσεις κατά σειρά κατάταξης για χρονική διάρκεια 2 μηνών.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της Υπηρεσίας στην Κόρινθο, έως 28-09-2020.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ