ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος: Για τα πάντα φταίει ο χοντρός!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος σχολιάζει τα όσα είχε πει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος αναφορικά με τα μαγαζιά που μένουν ξενοίκιαστα και το ότι με κανονιστική πράξη θα «τιμωρεί» όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν υπερβολικά ενοίκια για τις ιδιοκτησίες τους.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο Δ. Καμπόσος επιχειρεί να μετακυλήσει τις ευθύνες του σε άλλους σημειώνοντας μεταξύ άλλων «για τα πάντα φταίει και ο χοντρός, μην ξεχνιόμαστε…».

Το σχόλιο Χειβιδόπουλου:

«Μόνο με χιούμορ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προχθεσινές εξαγγελίες του Δημάρχου, ότι πλέον με κανονιστική πράξη θα τιμωρεί όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν υπερβολικά ενοίκια, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά τους να μένουν ξενοίκιαστα.

Ας εστιάσει πρώτα στο γιατί τα μαγαζιά αυτά έκλεισαν και μένουν ξενοίκιαστα και βεβαίως τη δική του ευθύνη, αφού είναι Δήμαρχος την τελευταία δεκαετία.

Φυσικά για την χαμένη ευκαιρία της χρηματοδότησης του open mall είπαμε…

Φταίμε και εμείς (γιατί πάντα φταίμε οι εχθροί τις πόλης), φταίτε και εσείς (γιατί πάντα φταίτε εσείς οι πολίτες που δεν καταλαβαίνετε), φταίνε και οι άλλοι (οι έμποροι), άντε και ο… Χατζηπετρής, που μας τραγουδάει ο Λουκιανός στο τραγούδι «φταίει ο χοντρός» (γιατί για τα πάντα φταίει και ο χοντρός, μην ξεχνιόμαστε…).

Υ.Γ. Η ανάρτησή μου φυσικά οφείλεται στη συγκίνηση που ένιωσα, διαβάζοντας μια ανάρτηση «συνεργάτη του Δημάρχου» στο Facebook».