ΡεπορτάζΑρχείο

Αναβρασμός στο Άργος: Σχεδιάζεται ερήμην η λειτουργία του νοσοκομείου ως μονάδα Covid-19!

Αν και αρχικά είχε γίνει αναφορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το νοσοκομείο της Κορίνθου, νέες πληροφορίες φέρουν το νοσοκομείο του Άργους να εξετάζεται αυτό τελικά για τη λειτουργία μονάδας Covid-19 παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει καμία ΜΕΘ σε αντίθεση με αυτό της Καλαμάτας που ήδη νοσηλεύει ασθενείς με κορωνοϊό και με την Κόρινθο που επίσης διαθέτει κάποια ελάχιστα κρεβάτια εντατικής.

Οι τοπικές αρχές στο Άργος βρίσκονται ήδη σε αναβρασμό καθώς δεν φαίνεται να έχει προηγηθεί καμία σχετική ενημέρωση για το θέμα.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου (2.30 μμ) θα συνεδριάσει δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης: «Περί εκδόσεως ψηφίσματος για την επιδιωκόμενη, ερήμην μας, λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και ως μονάδα COVID-19».

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση: «Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται, στο ότι, άμεσα προέχει η λήψη σχετικής απόφασης επί του πιο πάνω θέματος, προκειμένου να μην βρεθούμε σε δυσάρεστες εξελίξεις που άμεσα θα αφορούν και δυσμενώς θα επηρεάσουν τους δημότες μας».