ΚοινωνίαΑρχείο

Έρευνες από τη Νικολούλη στην Ηλεία για το θάνατο 58χρονου

Εκτεταμένες έρευνες γίνονται στην Ηλεία από την Αγγελική Νικολούλη για να βρει τον ή τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του θανάτου του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου. Η καταγόμενη από τον Πύργο δημοσιογράφος και ερευνήτρια στην πρεμιέρα της εκπομπής της “φως στο τούνελ” για την φετινή σεζόν, στις 9 Οκτώβρη αναμένεται να παρουσιάσει την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Πύργου στις 16 Αυγούστου.

Ο δημοτικός υπάλληλος εκτιμάται πως παρασύρθηκε από κάποιο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στο σημείο. Εξετάζεται από τις αρχές αν έπεσε μόνος του στο κανάλι συνέπεια του δυστυχήματος ή τον πέταξαν εκεί για να κρύψουν προσωρινά τα ίχνη του.

Συνεργείο της εκπομπής “φως στο τούνελ” από χθες βρίσκεται στην περιοχή για να εξετάσει την υπόθεση, όπως αναφέρει το ilialive.gr να λάβει μαρτυρίες και να προετοιμάσει το υλικό για την εκπομπή της πρεμιέρας.

Είναι πιθανό δε να υπάρξουν το ίδιο βράδυ και ζωντανές συνδέσεις με την περιοχή, αλλά και κινητοποίηση των αρχών αν βρεθούν στοιχεία τέτοια που θα οδηγήσουν σε καταιγιστικές εξελίξεις…

Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός περίπου στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου. Λέγεται πως είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα… Έκτοτε εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αποστραγγιστικό κανάλι του ΤΟΕΒ λίγο πριν το χωριό από την Κάστα προς το Σκουροχώρι.