ΡεπορτάζΑρχείο

Τραγωδία στη θάλασσα: Βουτιά θανάτου 35χρονης τα ξημερώματα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 35χρονη γυναίκα στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην περιοχή Κάτω Πιτσά του Ξυλοκάστρου, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη θάλασσα. Η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο και χρειάστηκε ολόκληρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού για να την ανασύρουν.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος. Ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό, και όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το όχημα βγήκε από νερό, τα σωστικά συνεργεία διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Η τοπική κοινωνία του Ξυλοκάστρου σοκαρισμένη έμαθε την είδηση του θανάτου της 35χρονης γυναίκας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη προσέκρουσε, για άγνωστη ακόμα αιτία, σε ξύλινη πέργκολα, στο ύψος του 43ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, και στην συνέχεια κατέληξε στην θάλασσα.