ΚοινωνίαΑρχείο

Καλαμάτα: Αλλάζει διοικητή το Νοσοκομείο

Αλλάζει διοικητή το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του απερχόμενου – πλέον – Γιώργου Μπέζου. 

Ο κ. Μπέζος γνωστοποίησε την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, γράφοντας πως : «αύριο και ίσως για προ-τελευταία φορά θα επισκεφθώ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραλάβουμε ένα φορτηγό-ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ότι πιο σύγχρονο στα παρακάτω είδη. Έξι (6) ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ, έξι (6) αναπνευστήρες και έξι (6) μόνιτορ με κεντρικό σταθμό. Ό,τι είπαμε το κάναμε.

Ζητώ συγνώμη σε κάποια στελέχη του Υπουργείου Υγείας εάν κάποια στιγμή υπήρξα πιεστικός έως και φορτικός για να έρθει αυτός ο εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά αυτό επέβαλε η ευθύνη και το χρέος μου».

Τη θέση του κ. Μπέζου -όπως είναι ήδη γνωστό, ανεπίσημα – καταλαμβάνει η Μαρία Αλειφέρη, νυν αντιδήμαρχος Καλαμάτας.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος δήλωσε δεν θα προχωρήσει σε δημόσιο ανοιχτό συνολικό απολογισμό του έργου της 10ετής παραμονής του στο τιμόνι του Νοσοκομείου  Καλαμάτας-Κυπαρισσίας, παρά θεωρώντας πολύ σημαντικό το θέμα της  δημόσιας λογοδοσίας, ξεκίνησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ομαδοποιημένα-χωρίς πολλά λόγια αλλά κυρίως μόνο με φωτό- μια σειρά αναρτήσεων, προκειμένου – όπως λέει ο ίδιος –  «να θυμηθούμε όλοι μαζί, τι απέφερε στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας αυτή η 10ετής συλλογική προσπάθεια.

Νοσοκομείο Καλαμάτας

«Ξεκινάμε λοιπόν από 2 σημαντικά και ιδιαίτερα τμήματα που ΄΄κρύβουν΄΄ μέσα τους πολύ ανθρώπινο πόνο: Τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και την Μονάδα Χημειοθεραπείας που μέχρι το Μάρτη του 2018 δεν υπήρχε».