ΚοινωνίαΑρχείο

Η εμπειρία με τον κορωνοϊό, η αυταπάρνηση των γιατρών και τα εγκώμια για το νοσοκομείο Ναυπλίου

Ασθενής με κορωνοϊό “βγάζει το καπέλο” στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου για τη μεταχείριση που είχε όσες φορές χρειάστηκε να απευθυνθεί στη νοσηλευτική μονάδα.

Περιγράφοντας την εμπειρία του σημειώνει μεταξύ άλλων: «Λόγω της επιθετικότητας του ιού, χρειάστηκε να μεταβώ στο νοσοκομείο Ναυπλίου τρεις φορές για εξετάσεις και ιατρική συνδρομή. Και τις τρεις φορές, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί, με αντιμετώπισαν με γνώμονα την προσφορά της καλύτερης θεραπείας αντιμετώπισης έναντι του φονικού ιού που πλήττει την ανθρωπότητα, ενώ σίγουρα έπαιρναν και ένα ρίσκο να μολυνθούν και αυτοί».

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, βρισκόταν σε ανοιχτή όλο το 24ωρο επικοινωνία με τους καθ’ ύλην αρμόδιους για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, και δημοσίως, τον Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς κ. Αντώνη Χατζόπουλο – τον κ. Τσεκρέκο …. – την κα Νέλα …., και ιδιαιτέρως, την κα Βώσσου Μαρίνα για την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, στη δύσκολη και σε βάρος συγκυρία αντιμετώπισης του ιού Sars CoV 2 – λοίμωξης COVID 19.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Βώσσου και τον κ. Χατζόπουλο ήταν ανοικτή όλο το 24ωρο επειδή η αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID – 19 έγινε στην οικία μου.

Λόγω της επιθετικότητας του ιού, χρειάστηκε να μεταβώ στη Ν.Μ. Ναυπλίου 3 φορές για εξετάσεις και ιατρική συνδρομή. Και τις 3 φορές, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ιατροί, με αντιμετώπισαν – ενώ σίγουρα έπαιρναν και ένα ρίσκο να μολυνθούν και αυτοί – με γνώμονα την προσφορά της καλύτερης θεραπείας αντιμετώπισης έναντι του φονικού ιού που πλήττει την ανθρωπότητα.

Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι από καρδιάς, ο θεός, να σας δίνει υγεία & δύναμη να συνεχίσετε να προσφέρετε τις καλές υπηρεσίες σας στους ασθενείς συνανθρώπους μας και επιτυχίες στις ιατρικές προσπάθειες ίασης ασθενών».