ΨυχαγωγίαΑρχείο

Απογευματινά μπουζούκια στην Πελοπόννησο! Λουλουδοπόλεμος, τσιφτετέλια, ουίσκι μέχρι τις 12

Το είδαμε να συμβαίνει στην Αθήνα, τώρα πλέονέρχεται και στην Πελοπόννησο. Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην Πάτρα, που τελεί σε mini lockdown λόγο έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοινώνουν ένας ένας στο facebook ότι μεταθέτουν το άνοιγμά τους νωρίτερα.

Η μετατόπιση του ωραρίου γίνεται για να μην υποχρεωθούν να βάλουν λουκέτο και έτσι θα δούμε το παράδοξο τα μπουζούκια στην πρωτεύουσα της Αχαΐας να ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ήδη γίνονται αναρτήσεις στα social media για άνοιγμα στις 19.00 το απόγευμα ως συνέπεια του απαγορευτικού λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και εως τις 05.00 τα ξημερώματα.

Χαρακτηριστικά, αρκετά πρώην ξενυχτάδικα με ζωντανή μουσική ανακοίνωσαν πως πλέον Σάββατο και Κυριακή θα ανοίγουν στις 19.00 και θα κλείσουν στις 12.00 τα μεσάνυχτα. Μάλιστα ορισμένα εφάρμοσαν ήδη ανάλογο ωράριο από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διαβλέποντας ίσως τις απαγορεύσεις.

Αυτή είναι ίσως η τελευταία ελπίδα των νυχτερινών κέντρων να λειτουργήσουν στο πλαίσιο της νομιμότητας παραμένοντας ζωντανά, αν και εφόσον το κοινό τους που έχει συνηθίσει αλλιώς ακολουθήσει σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που του προτείνεται.