ΡεπορτάζΑρχείο

Εφιάλτης στο Λουτράκι: Δύο νεκροί σε διαμέρισμα μέσα σε μία λίμνη αίματος

Ένα εφιαλτικό σκηνικό αντίκρισαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μίας 45χρονης από την Ουκρανία κοντά στο Λουτράκι στην Κορινθία. Η ίδια μαζί με ένα ακόμα άτομο, που κατά πληροφορίες είναι άνδρας, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος. 

Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

UPDATE: Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Το μακάβριο σκηνικό φρίκης και οι υποψίες για έγκλημα πάθους

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παραμένει το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, που δημοσιεύει και τις παρακάτω εικόνες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα της, επίσης νεκρός ήταν και ένας άντρας. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι

 

Καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι

 

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

Καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι

 

Καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι

 

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι