Site icon Αρχείο anagnostis.org

Το ρόδι Ερμιόνης, το ταξίδι, οι νέες προκλήσεις

Ρόδι Ερμιόνης Λάμπρου

Το ρόδι Ερμιόνης επιτέλους έγινε ΠΟΠ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης), Δικαιώθηκε ένας διαχρονικός αγώνας της τοπικής κοινωνίας της Ερμιόνης και ευρύτερα της Ερμιονίδας, η οποία είχε στοχεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να αναδείξει το ρόδι ως ΠΟΠ και να κερδίζει τους καταναλωτές για τη διατροφική του αξία. 

Στα χρόνια που δραστηριοποιούμε στην τοπική αυτοδιοίκηση δε μπορώ να μη θυμηθώ:

 

Καλοτάξιδο λοιπόν το ρόδι Ερμιόνης στις αγορές του κόσμου, συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτή την συλλογική προσπάθεια. Οι προκλήσεις όμως τώρα ξεκινάνε. Απαιτείται να κεφαλοποιήσουμε αυτή την επιτυχία, πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο, όμως χρειάζονται πάρα πολλά για να μεταβιβαστεί αυτή η επιτυχία στους παραγωγούς της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας.

Από την πλευρά μου θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβούλου όσο και σε επίπεδο διοικητικό – επιτελικό να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας, να υιοθετήσουμε τους νέους στόχους που πρέπει να έχουν σχέση μα τις υποδομές , με την χάραξη μιας πολιτικής προώθησης των τοπικών προϊόντων αλλά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τόσο τους παραγωγούς όσο και το «επιχειρείν» για να κερδηθούν νέες αγορές, να επιτύχουν οι επιχειρηματικές προσπάθειες αλλά και να ενισχυθεί το εισόδημα των παραγωγών.

Πάντα επιτυχίες, συνεχίζουμε όλοι μαζί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ 

 

Exit mobile version