ΠολιτικήΑρχείο

Γκιόλας: Πώς να περισσέψουν λεφτά για την υγεία και την παιδεία;

Μιλώντας χτες στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας επιτέθηκε στην Κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί σε σοβαρά θέματα όπως η Οικονομία εν μέσω πανδημίας, η Υγεία και η Παιδεία.

 

Όπως ανανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η λιτότητα, πρώτη επιλογή της Κυβέρνησης. Αδιαφορεί για την ενίσχυση και την στελέχωση του ΕΣΥ, ώστε να αντιμετωπισθεί η πανδημία. Με χειροκροτήματα δεν καλύπτονται τα τεράστια κενά στην Υγεία.

Αδιαφορία για την ενίσχυση όσων έπληξε ανεπανόρθωτα το προηγούμενο lock down. Η τακτική του βλέποντας και κάνοντας, οδηγεί σε μαρασμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε φτώχεια το μεγάλο μέρος των εργαζομένων.

Οι συνταξιούχοι, αφού χόρτασαν με λόγια και υποσχέσεις από τα φιλικά, προς την Κυβέρνηση, Μ.Μ.Ε., θα περιοριστούν σε ένα μικρό μέρος αναδρομικών. 1.700.000 συνταξιούχοι, με σύνταξη μέχρι 1.000 ευρώ και κυρίως αγρότες δε θα λάβουν ούτε ένα ευρώ.

Μεγάλα ποσά, 2,5 δις, προβλέπονται για εξοπλισμούς και μέτρα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού θέματος. Πώς να περισσέψουν λεφτά για την υγεία και την παιδεία;»