ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σόου στο ΠεΣυ Πελοποννήσου: Θα έπαιζαν ξύλο ο Μαντζούνης με τον Σιδέρη; (Video)

Μία καταγγελία του Βασίλη Σιδέρη στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, με τον περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας να αναφέρει τα εξής:

«Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου (6/10/2020), ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μαντζούνης με κάλεσε να βγούμε έξω από την αίθουσα για να με χτυπήσει. Την απειλή την άκουσαν οι συνάδελφοι Γανώσης Αναστάσιος και Τσουκαλάς Ανδρέας ο οποίος προς τιμήν του, του συνέστησε να καθίσει κάτω και θέλω να τον συγχαρώ διότι εγώ έχω εδώ μέσα 11 χρόνια κι αυτός είναι νέος σύμβουλος και τον ευχαριστώ. Το ίδιο έχει κάνει άλλες δύο φορές σε άλλα περιφερειακά συμβούλια. Αυτά τα 11 χρόνια με κανένα συνάδελφο δεν έχω έρθει σε τέτοιου αντιπαραθέσεις. Ζητώ κ. Πρόεδρε αυτό να καταγραφεί στα πρακτικά διότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται».

Στη συνέχεια, απάντησε επί προσωπικού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας και αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης λέγοντας: «Φαίνεται ότι ο αγαπητός συνάδελφος κ. Σιδέρης έχει εμμονή με το πρόσωπό μου. Έτσι δείχνει. Θα θυμίσω ότι πριν 8 μήνες ότι είχε αναφερθεί και τότε με φράσεις που δε αρμόζουν και μας είχε πει αγράμματους και αδιάβαστους. Αυτός είναι ο πολιτισμός του κ. Σιδέρη. Εγώ θα κλείσω εδώ το θέμα και θα πω ότι λέει και πάλι ψέματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο. Η τοποθέτηση Σιδέρη ξεκινά στο 1:35:53 και η απάντηση Μαντζούνη στο 1:43:00.

 

Να σημειωθεί πως και οι δύο πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, αλλά έχουν εκλεγεί με διαφορετική παράταξη. Ο Βασίλης Σιδέρης είχε διαγραφεί προσωρινά από το κόμμα όταν αποφάσισε να πορευτεί με τον Πέτρο Τατούλη στις εκλογές, αλλά πλέον εμφανίζεται και πάλι ενεργό μέλος, ενώ ήδη έχει έρθει σε ρήξη με τη «Νέα Πελοπόννησο» λόγω της αρνητικής ψήφου που έδωσε πρόσφατα σε ψήφισμα που καταφερόταν κατά των νομοθετικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι δυο τους είχαν τεθεί αντίπαλοι στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας όπου είχε επικρατήσει ο Βασίλης Σιδέρης και από τότε φάνηκε πως δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά μεταξύ τους.

Αντίθετα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σκεπτόμενος λογικά, φαίνεται να καλοβλέπει μία μελλοντική συνεργασία με Βασίλη Σιδέρη και Αναστάσιο Γανώση, που θα ήταν προς το συμφέρον της παράταξής του.