Ναύπλιο: Εκστρατεία αγάπης και προσφοράς για το «Όραμα Ελπίδας» (Video)

Ο Δήμος Ναυπλιέων καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην τριήμερη αιμοδοσία που οργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου και ώρες 4 μμ έως και 7 μμ, στο χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου στο Ναύπλιο.

Η ποσότητα του αίματος που θα συγκεντρωθεί πάντα με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, γενικών και ειδικών, λόγω της πανδημίας του Covid – 19, θα δοθεί για τις ανάγκες του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» υπό την καθοδήγηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο της  χρόνιας και αγαστής συνεργασίας.

Όλοι όσοι έχουν τις βιολογικές, ιατρικές και ατομικές προϋποθέσεις  οφείλουν να προσέλθουν στην μεγάλη αυτή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς.

«Ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στην χώρα μας είναι αυξημένη και καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και συμμετέχει διοργανώνοντας  αιμοδοσίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Δήμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τι δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λέντζος και ο πρόεδρος του συλλόγου «Δεσμοί Αίματος» Δημήτρης Σελλής: