ΚοινωνίαΑρχείο

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου έστειλε και αυτό βοήθεια στην Καρδίτσα

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ολοκλήρωσε την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που είχε ξεκινήσει για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Δύο φορτηγά ξεκίνησαν από το Ναύπλιο με προορισμό την περιοχή που επλήγη ένα μήνα πριν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Να σημειωθεί πως ήδη σχετική βοήθεια έχουν αποστείλει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών από τις 24 Σεπτεμβρίου και προχθές ο Δήμος Ναυπλιέων.

Συγκέντρωση ειδών από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:

«Ως Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, είμαστε συγκινημένοι για την ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ανταπόκριση του λαού της περιοχής μας, κυρίως της Εργατικής Τάξης και των συνταξιούχων της Δύναμης του Εργατικού μας Κέντρου που από το υστέρημά τους συγκέντρωσαν στους δύσκολους καιρούς μας αυτές τις ΜΕΓΑΛΕΣ ποσότητες εφοδίων και μακροχρόνιας λήξης τροφίμων, για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μετά από έκκλησή μας να εκφράσουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.

Η χειρονομία αυτή καθιστά το Εργατικό μας Κέντρο για άλλη μια φορά ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, στην επίλυση ή έστω ανακούφιση των συμπατριωτών μας από την δύσκολη ζωή που τους επιφύλασσε η καταστροφή του νοικοκυριού τους.

Αισθανόμαστε περήφανοι και προνομιούχοι για αυτήν την έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης προς το Εργατικό Κέντρο και τις πρωτοβουλίες του.

Επιδιώξαμε την συνεργασία όλων των φορέων και βασικά της Δημοτικής Αρχής για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση όμως το Εργατικό Κέντρο θα ΠΥΚΝΩΣΕΙ αυτές τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και προς τους εργαζόμενους, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους και τα άλλα ασθενή κοινωνικά στρώματα της περιοχής μας, για να επιβιώσουν στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που φαίνεται να έχουν διάρκεια.

Οι εργάτες και οι συνταξιούχοι της δύναμης του Εργατικού μας Κέντρου μας έκαναν ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ».