ΨυχαγωγίαΑρχείο

Από την Αργολίδα στο πλευρό της Τάμτα και του Mente Fuerte. Δείτε το εκρηκτικό βίντεο κλιπ

Η λαμπερή Τάμτα και ο εκρηκτικός Mente Fuerte μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους βιντεοκλίπ με το ολοκαίνουριο κομμάτι «Δεν είσαι εδώ». Στο music video που ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του έχει μπει στις τάσεις του Youtube, συμμετέχουν ηθοποιοί από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από την εταιρεία παραγωγής και υποστήριξης θεαμάτων «Προσκήνιο».

Το ρυθμικό τραγούδι που μοιράζονται οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες την περασμένη Παρασκευή και έκανε δυναμικό ντεμπούτο στο Top 10 του ελληνικού Spotify, με την πορεία του να προμηνύεται ανοδική.

Ηθοποιοί από το «Προσκήνιο» έπαιξαν στο music clip του νέου τραγουδιού «Δεν είσαι εδώ» που σκίζει.

 

Το ατμοσφαιρικό music video γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Σταματιάδη και αποτυπώνει στο φακό τον ερωτισμό του «Δεν Είσαι Εδώ».

Η Τάμτα και ο Mente Fuerte υποδύονται ένα χωρισμένο ζευγάρι που συναντιέται τυχαία σε ένα πάρτι και όταν τα βλέμματά τους αντικρίζονται, ο χρόνος παγώνει μαγικά γύρω τους.

 

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής και ο γνήσιος ράπερ ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μόνοι οι ίδιοι θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν διστάζουν να διευρύνουν συνεχώς τους ορίζοντές τους και να δοκιμάζονται πάντα σε επιτυχία σε νέες καταστάσεις.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» αναδίδει έναν αέρα φρέσκο και με τον πολυεπίπεδο ήχο του εκπνέει τη δροσιά που βγαίνει πάντα από τις νέες προτάσεις της Τάμτα και του Mente Fuerte. Έχει ρυθμό, έχει παλμό και έχει όλα τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να κάνει αίσθηση.

Η μουσική του τραγουδιού φέρει την υπογραφή των ObieDaz και Beyond, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Mente Fuerte και τον Sigma.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και την Offbeat Records.