ΑθλητισμόςΑρχείο

Αρχή με νίκη στον Άλιμο για τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου, συνεχίζοντας το πλάνο που θέλει την ανδρική ομάδα να απαρτίζεται σύντομα αποκλειστικά από Ναυπλιωτάκια βγαλμένα από τα σπλάχνα της ομάδας, συμμετέχει στο τουρνουά στο Αλμα Κλαμπ Αλίμου, θέλοντας να δώσει παιχνίδια και εμπειρίες στα παιδιά των ακαδημιών ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν.2009 και νεώτεροι)

Τον πρώτο αγώνα στο τουρνουά έδωσε σήμερα η ομάδα με αντίπαλο το Γ.Σ. Ηλιούπολης κάνοντας παράλληλα και την πρώτη της νίκη.

Με σκορ 8-5, παίζοντας γρήγορα στην επίθεση και δυνατά στην άμυνα ήρθε η νίκη, δίνοντας παράλληλα το βάπτισμα του πυρός σε ένα ακόμα παιδί των ακαδημιών, τον Αλέξανδρο Μουζακιώτη, γεννημένο το 2011.

Η αποστολή και ο αγώνας διεξήχθη τηρώντας στο έπακρο ολα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας.

Στον όμιλο η ομάδα υδατσφαίρισης από το Ναύπλιο θα αντιμετωπίσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας: ΝΟ Βουλιαγμενης, Εθνικό Πειραιώς, Ροή, Παναθηναϊκό, Μίλωνα, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Καλαμάκι και την Ηλιούπολη.

Την αποστολή αποτέλεσαν οι:
1. Φαλτσετας Γιώργος
2. Δαμίγος Νίκος
3. Χριστόπουλος Ορφέας 
4. Κούτρης Βασίλης
5. Καραμπίνας Κώστας
6. Κατσίγιαννης Ανδρέας
7. Μουζακιώτης Αλέξανδρος
8. Μαρλαγκούτσος Μίλτος
9. Νέσιτς Δημήτρης

Προπονητής: Χρήστος Δημούλης.

Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι: Βασίλης Κούτρης 3, Κωνσταντίνος Καραμπίνας 2,  Νίκος Δαμίγος 1,  Χριστόπουλος Ορφέας 1, Μιλτιάδης Μαρλαγκούτσος 1. Επόμενο αγώνας στις 8 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκο. Καλή συνέχεια στα παιδιά μας!