ΑθλητισμόςΑρχείο

Αργολίδα: 200 rapid test σε αθλητές με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Eθελοντικά Rapid test σε 200 αθλητές και αθλήτριες των ομάδων των τοπικών κατηγοριών του Νομού Αργολίδας πραγματοποίησε χθες η Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Τα τεστ τα προμηθεύτηκε με δικά της έξοδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η διαδικασία έγινε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου, με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Πελοποννήσου Γιάννη Μαντζούνη με τη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Πελοποννήσου Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, παρουσία και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου.

Rapid test σε αθλητές της Αργολίδας

 

Rapid test σε αθλητές της Αργολίδας

 

Καθοριστική ήταν η συνδρομή της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, της διευθύντριας του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου Μαρίνας Βώσσου και της Κινητής Μονάδας Υγείας –ΚΟΜΥ και του Δήμου Ναυπλιέων που παραχώρησε το Αθλητικό Δημοτικό Κέντρο.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Περιφέρεις Πελοποννήσου ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιάννης Μαντζούνης δήλωσε: «Είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αποβλέπει στον έλεγχο της επιδημίας Covid -19 και στην προστασία των αθλητών των ομαδικών αθλημάτων. Έχουμε ξεκινήσει ήδη με την διάθεση Rapid test, τα οποία η Περιφέρεια προμηθεύτηκε με διαγωνιστικές διαδικασίες, στις ποδοσφαιρικές ομάδες των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και συνεχίζουμε στα υπόλοιπα αθλήματα. Σήμερα συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές σωματείων. Η δράση θα συνεχισθεί τις επόμενες ημέρες στο Άργος και θα ολοκληρωθεί στην περιοχή της Ερμιονίδας».

Rapid test σε αθλητές της Αργολίδας

 

Μετά την ολοκλήρωση της διενέργειας των τεστ ο χώρος απολυμάνθηκε με φροντίδα του ΔΟΠΠΑΤ.