ΟικονομίαΑρχείο

Σωτηρίας το …ανάγνωσμα από Τατούλη, για ανάθεση 8.680 ευρώ στην Παπαδοπούλου

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά της παράταξης του πρώην Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη σε ανάθεση 8.680 ευρώ στη Σωτηρία Παπαδοπούλου σε δύο δόσεις με διαφορά δύο ημερών, από το «ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020»

Η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης” τονίζει μεταξύ άλλων: «Η δημοσιογράφος που έβριζε νυχθημερόν τον πρώην Περιφερειάρχη στην ιστοσελίδα της και ως συνεργάτης τηλεοπτικού σταθμού – έλαβε 3.720 ευρώ – για να διοργανώσει μια εκδήλωση στην Τρίπολη για την ενημέρωση των επαγγελματιών/επενδυτών του τομέα του τουρισμού και συγχρόνως 4.960 ευρώ για να φτιάξει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για ερωταπαντήσεις. 

Το πως φυσικά επελέγη το γνωρίζει μόνο η ίδια και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι που της υπαγόρευαν τόσο καιρό τη λάσπη».

Ο anagnostis.org επικοινώνησε με την κα Παπαδοπούλου, η οποία αφήνει προς το παρόν ασχολίαστη τη δήλωση Τατούλη, αλλά επιφυλάσσεται να απαντήσει.

Η ανακοίνωση Τατούλη αναφέρει ακόμα ότι οδηγείται στα βράχια το καινοτόμο πρόγραμμα που δημιούργησε ο ίδιος και σημειώνει ότι ξεχρεώσουν «επιταγές» σε όλους εκείνους που τόσα χρόνια βρίζανε χυδαία την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. 

Η παράταξη Τατούλη αναφέρεται ακόμα στη χρηματοδότηση με 11.160 ευρώ για τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας, δηλαδή 2.790 ευρώ σε μηνιαία βάση, για τους προσεχείς τέσσερις μήνες, την ίδια χρονική στιγμή που η εταιρεία απασχολεί προσωπικό, που είναι επιφορτισμένο με καθήκοντα γραφείου Τύπου.

Προσθέτει δε ότι «απολύουν τα στελέχη που διαθέτουν μεγάλη τεχνογνωσία και βαθιά γνώση των έργων, αφού οι ίδιοι τα ωρίμασαν μελετητικά, για να μειώσουν δήθεν τα λειτουργικά, ξαφνικά… πληρώνουν έξοδα για αυτοκίνητο μετακίνησης των νέων στελεχών και προσλαμβάνουν συγγενείς, φίλους και τεχνικούς συμβούλους».